huisvrouwen
 
     

Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Duif opgepakt wegens drugssmokkel

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    huisvrouwen Forumindex -> De nieuwshoek
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Fenna
Site Admin


Geregistreerd op: 23 Aug 2008
Berichten: 189

BerichtGeplaatst: 24 Aug 2008 19:00:51    Onderwerp: Duif opgepakt wegens drugssmokkel Reageren met citaat

In Zenica, een stad in het centrum van Bosni?, heeft de politie een duif in beslag genomen op verdenking van drugssmokkel. Het dier zou een aantal gevangenen in de zwaarbeveiligde gevangenis hebben bevoorraad met hero?ne. Onlangs kwam er vergelijkbaar nieuws uit Brazili?.

Bewakers kregen in de gaten dat vier gevangenen drugs hadden gebruikt. Kort hiervoor zagen zij de duif voor een raam in de gevangenis. Een woordvoerder van de inrichting verklaart dat de drugs zijn vervoerd in kleine zakjes die bevestigd waren aan de poten van het dier. Na onderzoek bleek deze geregistreerd te staan als huisdier van ??n van de gevangenen. De politie heeft de duif onder toezicht geplaatst achter tralies.

Enkele maanden geleden was er in een gevangenis in Brazili? ook een sterke toename van drugs en mobiele telefoons. De bewaarders waren zeer verbaasd hierover, totdat zij duiven zagen die moeite hadden met vliegen. Na onderzoek bleken de vogels getraind te zijn om goederen naar binnen te smokkelen via kleine zakjes op de rug. Bezoekers van de gedetineerden lieten de duiven over de muren van het cellencomplex vliegen.



een DUIF? Shocked
het word steeds gekker in deze wereld
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen







Geplaatst: 24 Aug 2008 19:00:51    Onderwerp:

Terug naar boven
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    huisvrouwen Forumindex -> De nieuwshoek Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar: 




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.